به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، همزمان با تسریع روند عادی سازی کشورهای عربی و اسلامی با رژیم صهیونیستی که از سپتامبر 2020 با اجرای رسمی توافق موسوم به «معامله» آغاز شد. قرن» توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور اسبق آمریکا و برقراری روابط سیاسی و دیپلماتیک بین این رژیم با امارات و بحرین به نام «توافق ابراهیم» در کاخ سفید امضا شد و به دنبال آن کشورهای دیگری مانند مغرب و سودان. . همچنین به قطار عادی سازی با تل آویو رفت و برقراری روابط دیپلماتیک مفید است.
به گزارش مجله هاآرتص، فروش ابزارهای سایبری و جاسوسی پیشرفته با هدف رهگیری شبکه های تلفن همراه و ترافیک اینترنتی، اقدام جدید تل آویو برای ایجاد روابط با کشورهای اسلامی و تشویق آنها به عادی سازی روابط با یکدیگر است.
بر این اساس، تل آویو در آخرین تلاش خود برای نفوذ در ساختار حکومتی کشورهای اسلامی، راهبرد همجواری و تعامل با نهادهای امنیتی و اطلاعاتی این کشورها را هدف قرار داده و با ارائه جدیدترین فناوریهای جاسوسی و امنیتی، تلاش میکند. کمک به کشورهای در حال توسعه به ویژه تشویق کشورهای اسلامی قبل از ایجاد تعامل با آنها.
بر اساس گزارش این نشریه، رژیم صهیونیستی در ماه های اخیر تحت عنوان یک شرکت ثبت شده در قبرس، تجهیزات رهگیری تلفن همراه و ترافیک اینترنتی را به وزارت کشور بنگلادش فروخته است. و این در حالی است که بنگلادش به عنوان سومین کشور مسلمان پرجمعیت جهان روابط رسمی دیپلماتیک با تل آویو نداشت و همچنان از به رسمیت شناختن این رژیم خودداری می کند.
شرکت مذکور با نام پاسیتورا در قبرس ثبت شده و توسط تاجر سرشناس اسرائیلی «تال دیلیان» افسر سابق اداره اطلاعات فناوری ارتش اسرائیل اداره می شود.
آمار صادرات در ژوئن 2022 نشان می دهد که پاسیتورا یک نسخه از سیستم سرنیزه را از طریق سوئیس فروخته و به داکا، پایتخت بنگلادش منتقل کرده است.
سیستم “Bayonete” واقع در داخل ون قادر است داده های مربوط به تلفن های همراه و شبکه های وای فای، پیام های رمزگذاری شده WhatsApp، فیس بوک، لیست مخاطبین، تماس ها، پیام های متنی و همچنین کلیه ارتباطات رادیویی و مخابراتی را تا شعاع 500 متر برای مشاهده و جمع آوری.
بر اساس این افشاگری ها، آرتس تجهیزات مذکور را به مرکز نظارت و کنترل مخابرات ملی (NTMC)، یکی از شرکت های تابعه وزارت کشور بنگلادش، که مسئول نظارت بر ترافیک اینترنت و رسانه های اجتماعی در آن کشور است، فروخته است. ارزش این معامله 5.7 میلیون دلار است.
پاسیتورا یکی از زیرمجموعه های شبکه Intellexa Alliance است که توسط «تال دیلیان» مدیریت می شود و مسئولیت توسعه فناوری های پیشرفته نظارتی و جاسوسی برای هک تلفن های همراه و ارائه آن به خدمات و سرویس های امنیتی کشورهای جهان را بر عهده دارد. در آن گزارش، هاآرتص همچنین مدعی شد که دیلیان نسخهای از سیستمهای جاسوسی خود را در ماه مه 2022 با جت شخصی خود به سودان رساند و آن را به یک گروه شبهنظامی بدنام سودانی تحویل داد.
فعالیت های اطلاعاتی و امنیتی گسترده دیلان خشم و عصبانیت مقامات ارشد امنیتی و افشاگران رژیم صهیونیستی را به حدی برانگیخت که «امیر اشل» مدیرکل سابق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در گفت و گو با نیویورک مدعی شد. تایمز، که تل آویو راهی برای کنترل دیلیان و دیگر شرکت های امنیتی اسرائیلی که در خارج از سرزمین های اشغالی فعالیت می کنند، ندارد.
تاکنون شرکت های صهیونیستی از تجارت با بنگلادش منع شده بودند، اما به نظر می رسد این قانون مخفیانه نقض شده و رژیم به طور مخفیانه ابزار جاسوسی را به دولت داکا فروخته است.
تل آویو امیدوار است از طریق این توافقنامه محرمانه، عادی سازی روابط با سومین کشور پرجمعیت اسلامی را تسهیل کند.
انتشار این گزارش مجرمانه هاآرتص در شرایطی است که وزارت نظامی رژیم صهیونیستی از اظهار نظر و موضع گیری در خصوص مطالب منتشر شده توسط هاآرتص خودداری کرده است.
در سال های اخیر تلفن های همراه بسیاری از مقامات سیاسی، روزنامه نگاران و فعالان سیاسی در سراسر جهان مورد حمله نرم افزارهای جاسوسی قرار گرفته است که عمدتا محصول شرکت های صهیونیستی بوده است.
افشای جزئیات فعالیت بدافزار جاسوسی “پگاسوس” شرکت “NSO” از مقامات بلندپایه سیاسی کشورهای مختلف جهان از جمله سران کشورهای اروپایی و بسیاری از خبرنگاران و فعالان سیاسی جهان در پایان سال 2020 رژيم صهيونيستي رسوايي بين المللي به پا كرد و تصميم گرفت و مقامات بلندپايه تل آويو را مجبور به عذرخواهي كرد.
انتهای پیام/